csádblog

Afrika az afrikaiaké.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vége a lázadóknak!

2008.06.22. 08:43 :: Mwaka

Déby bejelentette, hogy sikerült legyőzni a lázadókat keleten. Touka Ramadan Kore tábornok katonái végső csapást mértek Am Zoernél, Abache-től 80 kilométerre északkeletre a szudikkal szövetkező szélsőségesekre. Déby szerint a biztonsági erők most már az ország egész részét ellenörzik.


 

Valójában én is hivatalos voltam erre a csatára, a közelben lakom, és amúgy sem volt dolgom, de nehezen tudtam volna eldönteni, hogy melyik oldalon harcoljak, úgyhogy inkább gyakoroltam a nyimbawe művészetét.

A nyimbawéhez kell két tojás, egy gödör meg egy lépegető exkavátor. Valójában nem árt több gödröt kiásni, de ezeknek majd a tápiókaültetésnél látjuk hasznát, a nyimbawéhez nincs semmi közük.

Fogni kell a két tojást, kiválasztani az egyiket, felütni, különválasztani a sárgájától a fehérjét, majd utóbbit biztos mozdulatokkal felverni, és beleönteni a gödörbe. A sárgáját igyuk meg jóízűen!

Miután a habot beleöntöttük a gödörbe, temessük be. Menjünk át rajta a lépegető exkavátorral, majd járjunk felette esőtáncot. Amikor elfáradunk, menjünk haza.

Megmondom őszintént, még soha nem sikerült olyan jól a nyimbawém, mint tegnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csad.blog.hu/api/trackback/id/tr79533116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása