csádblog

Afrika az afrikaiaké.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mi vagyunk azok!

2008.06.18. 21:44 :: Mwaka

Most volt a Firefoxnak a rekorddöntési kísérlete. Arra utaztak a fehér srácok, hogy a böngészőjük legyen az egy nap alatt legtöbbször letöltött szoftver, és a nyolcmilliós eredménnyel ez össze is jött nekik. Nagy örömömre szolgál, hogy RaekWonnal mi is hozzájárulhattunk a Firefox sikeréhez!

Mint az a rekorddöntős oldalon látszik, Csádból ketten is letöltötték a 3-as verziót, és nektek elmondhatom, hogy mi ketten vagyunk a számok mögött.



Pontosabb adatokkal is tudok szolgálni: RaekWon délelőtt 10 órakor kezdte el a letöltést, és mivel neki szélessávú kapcsolata van, fél egyre már le is jött a hét megabájt. A saját eredményeimről inkább nem beszélnék, itt, az ország keleti felében nincs olyan úri jómód, mint a csatornázás terén is komoly eredményeket felmutatni képes fővárosban, N’Djamenában.

A csádi letöltők száz százaléka férfi, és mindegyik rokonságban áll a másikkal. RaekWon kecskét evett ma, én tápiókát, miközben irredenta bushmanokra lövöldöztem a szavannán.
 
Az új böngészővel biztosan hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy népünk átvegye a kontinensen a hatalmat, és hogy ápoljuk a népeink közti barátságot, miután rabszolgasorba taszítottuk a szudániakat. Akik közül egyébként 349-en töltötték le az oldalt, de hol van nekik olyan oroszlán a címerükben, mint nekünk? Nevetséges banda.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csad.blog.hu/api/trackback/id/tr75527985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása