csádblog

Afrika az afrikaiaké.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A hülye szudániak Európába mentek panaszkodni

2008.06.21. 08:33 :: Mwaka

Na, jellemző. Szudán beárult minket a franciáknál. Csak azért, mert benyomultunk az országukba, és majdnem elfoglaltuk azt, rögtön Európába kell menni panaszkodni. Mintha nem lehetne ezt a konfliktust kulturáltan is megoldani, a hagyományaink szerint. Ha rajtam múlna, Déby, meg az ő elnököcskéjük, Omar leülnének egy asztal mellé, és civilizált módon simítanák el a nehézségeket. A kabame szabályai szerint.

Ilyenkor mindkét fél elkezd csapkodni a karjaival, mint egy madár. Kitolják a feneküket, és guggolva körbejárnak a csirkeudvarban, akár a baromfik. Percenként kurjantanak egyet, abbahagyják a csapkodást, és tapsolnak a tenyerükkel.

Amelyik előbb lövi agyon a másikat a pisztolyával, az nyer.

Különben is, el kell keserítsem a szudikat, mert ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy is volt ez a "háború", bár nem tudom, mióta nevezik így azt, ha egy idegen ország katonái rátámadnak egy másik országra, és megpróbálják elfoglalni azt. Ez legfeljebb nézeteltérés.

Büdös hisztis banda.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csad.blog.hu/api/trackback/id/tr19531429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása